08:04 22.06.2021

Від початку доби російські найманці на Донбасі тричі відкривали вогонь по українських позиціях

2 хв читати
Від початку доби російські найманці на Донбасі тричі відкривали вогонь по українських позиціях

Від початку поточної доби вівторка російські найманці на Донбасі тричі порушили режим тиші, без втрат. За минулу добу зафіксовано 14 обстрілів, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Станом на 7:00 ранку, 22 червня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат у результаті ворожого вогню немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у вівторок.

Зокрема, поблизу Золотого-4 найманці здійснили обстріл із ручних протитанкових гранатометів. Неподалік Авдіївки відкрили вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Мар'їнки зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавлений засобами РЕБ.

"За минулу добу, 21 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню", - додали в штабі.

Зокрема, поблизу Красногорівки найманці відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Гнутового противник здійснював обстріли з підствольних гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Луганського ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У н.п. Піски двічі обстріляв українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Водяного, що на Приазов'ї, противник 4 рази вів вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Поблизу Майорська найманці здійснювали обстріли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У Золотого-4 противник обстрілював українські позиції з великокаліберних кулеметів. Біля н.п. Залізне і Луганське ворог здійснював дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

"Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм", - підсумували в прес-центрі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Зеленський провів у Дніпрі нараду

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

Нідерланди виділяють понад EUR200 млн на ППО та артилерійські боєприпаси для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА