08:20 24.06.2021

З початку доби російські найманці скоїли чотири обстріли українських позицій на Донбасі, без втрат

2 хв читати
З початку доби російські найманці скоїли чотири обстріли українських позицій на Донбасі, без втрат

З початку поточної доби четверга, 24 червня, російські найманці на Донбасі чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях, без втрат. За минулу добу зафіксовано 22 порушення режиму тиші, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Станом на 7:00 ранку 24 червня, зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Біля населеного пункту Новгородського ворог відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру. Неподалік Південного російсько-окупаційні війська двічі обстріляли українських військових із мінометів 120-го калібру. В районі селища Шумів окупанти застосували 120-мм міномети. На обстріли противника за минулу та поточну добу українські захисники відкривали вогонь. Бойових втрат у результаті ворожого вогню серед військових об'єднаних сил немає", - йдеться у ранковому зведенні на сторінці штабу у Facebook у четвер.

За минулу добу, 23 червня, в районі проведення Операції об'єднаних сил зафіксовано 22 порушення режиму припинення вогню. Противник використав: артилерійські системи 122-го калібру, міномети 120-го і 82-го калібрів, станкові й ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

"Крім того, поблизу Авдіївки противник влаштував провокацію з використанням безпілотного літального апарату типу Mavic, який намагався здійснити проліт над позиціями наших підрозділів. Завдяки злагодженим діям розрахунків чергових вогневих засобів провокацію було припинено", - йдеться у звіті.

Недалеко від Пісків також зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно було пригнічено засобами РЕБ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА