08:48 24.06.2021

Винуватцю смертельної ДТП в Черкасах оголошено підозру

2 хв читати
Винуватцю смертельної ДТП в Черкасах оголошено підозру

Винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, що спричинила загибель 3-х мешканців міста, оголошено підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, повідомила прес-служба Черкаської обласної прокуратури.

"Під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру 44-річному водієві автомобіля "KIA Optima" за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 3-х постраждалих (ч.3 ст.286 КК України)", - сказано в повідомленні, оприлюдненому прокуратурою в четвер уранці.

За версією слідства, підозрюваний, керуючи автомобілем "KIA Optima" і рухаючись вул.Пастерівська, з боку вул.Гоголя в напрямку бул.Шевченка, в порушення вимог Правил дорожнього руху України, був неуважним, не стежив за дорожньою обстановкою, перед зміною напрямку руху не переконався, що це буде безпечно і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де перед перехрестям з бульваром Шевченка, допустив зіткнення з автомобілем "AUDI A4". У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди загинули водій і пасажир, які перебували в автомобілі "AUDI A4", а також пасажир, який перебував в автомобілі "KIA Optima".

Наразі досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне і об'єктивне з'ясування всіх обставин справи.

Як повідомлялося, 20 червня в Черкасах близько 23:00 сталася смертельна аварія. На перехресті вулиці Пастерівської і бульвару Шевченка водій KIA Optima не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Audi A4. У результаті зіткнення водія КІА затиснуло всередині авто, 44-річного чоловіка за допомогою спеціальних засобів витягували рятувальники. Далі медики госпіталізували потерпілого до лікарні. Його 40-річний пасажир загинув на місці аварії.

Також у ДТП загинув 25-річний водій Audi A4. Зазначається, що госпіталізована 28-річна пасажирка Audi A4, яка отримала важкі травми, померла в Третій міськлікарні Черкас.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА