16:23 25.06.2021

Для інтернет-раунду перепису населення буде запроваджено сервіс для ідентифікації респондентів за допомогою номера мобільного

1 хв читати
Для інтернет-раунду перепису населення буде запроваджено сервіс для ідентифікації респондентів за допомогою номера мобільного

Для інтернет-раунду Всеукраїнського перепису населення буде запроваджено сервіс для ідентифікації респондентів за допомогою номера мобільного телефону, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

"Під час заходу голова Державної служби статистики України Ігор Вернер представив результати підготовки до проведення Всеукраїнського перепису населення 2023 року. Також були представлені матеріали пробного перепису населення, який відбувся у 2019 році", - написав Немчінов за результатами засідання Міжвідомчої комісії з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення.

За його словами, після закінчення засідання Комісія ухвалила рішення актуалізувати цифровий картографічний матеріал, виготовлений для потреб Всеукраїнського перепису населення.

Було також вирішено модернізувати комплекс автоматизованої системи для забезпечення складання квартальних списків і переписного районування Всеукраїнського перепису населення.

"Крім цього, потрібно запровадити сервіс для ідентифікації респондентів за допомогою номера телефону (мобільного) в підсистемі збору переписних даних під час інтернет-раунду Всеукраїнського перепису населення (отримання відповідей респондентів на запитання за програмою Всеукраїнського перепису населення через інтернет)", - додав міністр.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА