18:43 26.06.2021

Український військовослужбовець загинув у результаті обстрілу російськими найманцями поблизу н.п. Піски

1 хв читати
Український військовослужбовець загинув у результаті обстрілу російськими найманцями поблизу н.п. Піски

Один український військовослужбовець загинув у суботу, отримавши несумісне з життям осколкове поранення в результаті обстрілу російськими найманцями біля населеного пункту Піски в Донецькій області, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"З початку доби зафіксовано 9 обстрілів позицій Об'єднаних сил. Поблизу населеного пункту Піски противник двічі вів вогонь з мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. У результаті обстрілу один український військовий отримав осколкове поранення несумісне з життям. Командування операції Об'єднаних сил висловлює щирі і глибокі співчуття родині загиблого", - йдеться в повідомленні штабу ООС у Facebook.

Також неподалік Гнутового ворог двічі обстріляв українських захисників з мінометів 120-го і 82-го калібрів, біля н.п. Талаківка противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а поблизу Красногорівки російські найманці тричі обстріляли українські позиції з артилерії калібру 122 мм, мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів.

"На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь. Про дії збройних формувань Російської Федерації і її найманців українська сторона СЦКК повідомила представників СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм", - додали у штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА