07:55 28.06.2021

У Житомирській області від удару блискавки згорів будинок

1 хв читати
У Житомирській області від удару блискавки згорів будинок

У селі Зубринка Житомирського району сталася пожежа житлового будинку внаслідок викликаного розряду блискавки, повідомила прес-служба Держслужби з НС.

"О 18:37 26 червня рятувальники області виїжджали на гасіння пожежі, що виникла на території приватного подвір'я в с.Зубринка Житомирського району (Хорошівська ТГ). Повідомлення про подію надійшло від місцевих жителів, адже господарів вдома не було. За їх словами, дерев'яна господарська споруда загорілася через блискавку, що вдарила в дерево, розташоване поруч. Із будівлі полум'я перекинулося на господарський будинок", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники з'ясували, що вогонь встиг знищити зазначену будівлю і дах житлового будинку. Щоб зупинити подальше поширення вогню, рятувальникам знадобився час.

"Тривалий час вони розбирали дерев'яні конструкції і проливали їх водою. Також їм довелося здійснити три виїзди для заправки машини водою до найближчого ставка, розташованого на відстані трьох кілометрів. Ліквідація відбулася о 21:30", - додали в прес-службі відомства.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА