07:55 29.06.2021

Український фільм "Редакція" режисера Бондарчука отримав 140 тис. євро від Eurimages

1 хв читати
Український фільм "Редакція" режисера Бондарчука отримав 140 тис. євро від Eurimages

Український фільм "Редакція" режисера Романа Бондарчука в копродюсерстві з німецькою компанією Elemag Pictures отримав 140 тис. євро від Eurimages, повідомив міністр культури Олександр Ткаченко.

"Якісне та масштабне кіно потребує відповідних коштів. Тим більше, якщо є мета вийти на світовий ринок кінематографу. І от – хороша новина. Фільм "Редакція" режисера Романа Бондарчука в копродюсерстві з німецькою компанією Elemag Pictures отримав 140 тисяч євро від Eurimages", - написав міністр у своєму акаунті в Telegram у понеділок увечері.

За його словами, рішення про підтримку українсько-німецького фільму "Редакція" ухвалили на засіданні Ради правління Європейського фонду підтримки спільного виробництва і розповсюдження художніх кінематографічних та аудіовізуальних творів Eurimages.

"За спеціальною процедурою для України, на рахунки українського продюсера Дар'ї Бассель (ТОВ "Мун Мен") надійде понад 110 тисяч євро. Драма з елементами комедії "Редакція" стала одним із переможців 14-го конкурсного відбору Держкіно і отримала підтримку майже 20 мільйонів гривень", - написав Ткаченко.

Він подякував колегам з Eurimages за підтримку.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА