07:36 30.06.2021

Влада Лос-Анджелеса рекомендувала носити маски навіть повністю щепленим від COVID-19 через штам "дельта"

2 хв читати
Влада Лос-Анджелеса рекомендувала носити маски навіть повністю щепленим від COVID-19 через штам "дельта"

Органи охорони здоров'я округу Лос-Анджелес (штат Каліфорнія, США) рекомендують вакцинованим від коронавируса COVID-19 продовжувати використовувати маски для того, щоб стримати поширення більш контагіозного штаму "дельта", повідомляють американські ЗМІ.

"Департамент громадської охорони здоров'я настійно рекомендує людям носити маски у приміщеннях. Поки ми не досягнемо кращого розуміння того, як і кому передається варіант "дельта", всім слід сфокусуватися на максимальному захисті з мінімальними перебоями в роботі", - наводить видання US News and World Report витримки із заяви департаменту.

У департаменті наголосили, що маски слід носити, зокрема, в продуктових магазинах, магазинах одягу, а також у театрах і на роботі, де про статус вакцинації присутніх невідомо.

Також влада Лос-Анджелеса зазначила, що "люди, що пройшли повну вакцинацію, добре захищені від інфікування варіантом "дельта".

ЗМІ нагадують, що рекомендації з використання масок у Лос-Анджелесі послідували після того, як в американському Центрі з контролю і профілактиці захворювань (CDC) повідомили, що наразі на один із п'яти нових випадків COVID-19 в США припадає зараження варіантом "дельта".

Як зазначається, близько 68% жителів Лос-Анджелеса отримали як мінімум одну дозу вакцини від COVID-19, а 59% зробили щеплення повністю. Всього в Лос-Анджелесі виявили понад 1,2 млн випадків зараження COVID-19, понад 24 тис. інфікованих померли.

Минулого тижня у Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) заявили про те, що повністю вакциновані від COVID-19 повинні носити маски у громадських місцях через загрозу штаму "дельта".

"Люди не можуть почуватися в безпеці тільки тому, що отримали дві дози вакцини. Вони все ще повинні захищати себе", - заявила помічник генерального директора ВООЗ Маріанжела Симон минулого тижня.

Останнім часом у світі спостерігається широке поширення штаму "дельта", який уперше виявили в Індії. Він відрізняється, зокрема, підвищеною швидкістю поширення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА