19:04 01.07.2021

Директор департаменту супроводу кредитів НБУ Новаковський подав у відставку слідом за колегами

1 хв читати
Директор департаменту супроводу кредитів НБУ Новаковський подав у відставку слідом за колегами

Директор департаменту супроводу кредитів Національного банку України (НБУ) Олег Новаковський, відповідальний, зокрема, за рефінансування, подав у відставку слідом за керівниками департаменту ліцензування та фінстабільності.

"Сьогодні я завершую роботу в НБУ. (...) Я був щасливий (...) працювати в організації, яка довела, що держустанова в Україні може бути сучасною, прогресивною, ціннісною та ефективною. Яка, на жаль, продемонструвала, що начебто забуті "совкові" практики можуть бути відновлені швидше ніж за рік ", - написав він у Facebook у четвер.

Як повідомлялося, керівники департаменту ліцензування подали у відставку через заміну колегіальності директивним прийняттям рішень.

Зокрема, заяви на звільнення подали директор департаменту Олександр Бевз, заступник директора Катерина Жебанова, начальник управління ліцензування банків і кредитних спілок Дмитро Ткачук та його заступник Богдан Ільченко, начальник управління ліцензування страхових компаній Дмитро Смаль, начальник управління Вадим Романюк, який відповідає за фінансові компанії та платіжні системи, заступник начальника експертно-аналітичного управління Дарина Дашкевич і головні експерти цього управління Євген Воробйов та Стефан Дженко.

Слідом за ними у відставку пішов директор департаменту фінансової стабільності НБУ Віталій Ваврищук і начальник управління аналізу ризиків реального сектору відповідного департаменту Артем Клюка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА