18:10 02.07.2021

У Міноборони назвали вартість закупленого жіночого взуття: 650 грн за пару

1 хв читати
У Міноборони назвали вартість закупленого жіночого взуття: 650 грн за пару

Вартість хромових жіночих туфель, закуплених Міністерством оборони України для жінок військовослужбовців, становить 649,8 грн з урахуванням податку на додану вартість, повідомляється на сторінці відомства у Facebook.

"Хто: Департамент державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України. Що: закупив 5 000 пар туфель хромових відповідно до ТС А01ХJ.30338-185:2019 (01). Чому: відповідно до наданих заявок Тилу Командування Сил логістики Збройних сил України. Коли: у 2020 році. У кого: ТОВ "ДІМ ВЗУТТЯ "Б.НІКОЛАС". Як: за результатом проведеного аукціону та оцінки найбільш економічно вигідних тендерних пропозицій. Яка ціна: 649,80 грн з ПДВ (541 без ПДВ) за пару", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, напередодні в Міністерстві оборони України поінформували, що на параді до Дня Незалежності на Хрещатику в Києві курсантки маршируватимуть у взутті на підборах. Це рішення викликало критику з боку користувачів соцмереж та опозиційних політиків.

Пізніше народні депутати закликали міністра оборони Андрія Тарана провести службове розслідування щодо рішення про необхідність курсанткам марширувати у взутті на підборах під час параду до Дня Незалежності на Хрещатику й попросити за це вибачення у жінок-військовослужбовців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА