19:42 02.07.2021

Ляшко ініціює новий конкурс на главу НСЗУ

2 хв читати
Ляшко ініціює новий конкурс на главу НСЗУ

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко після проведеної в п'ятницю співбесіди з двома фіналістами конкурсу на главу Національної служби здоров'я України (НСЗУ) заявив, що оголосить новий конкурс.

"Не зміг з першої спроби визначитися з потенційним керівником Національної служби здоров'я України. Після проведення співбесіди прийняв зважене рішення і вніс пропозицію Кабінету міністрів оголосити повторний конкурс", - написав він на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю.

Ляшко наголосив, що це "непросте рішення, воно було схвалено після спілкування зі своїми колегами, і команда заступників підтримала його одноголосно".

Ляшко подякував фіналістам конкурсу Вадиму Арістову і Тетяні Бойко за участь у конкурсі, але зазначив, що управляти найважливішим провідником зміни моделі фінансування системи охорони здоров'я в Україні "їм було б складно і, на мій погляд, рано".

Як повідомлялося, Ляшко у п'ятницю провів співбесіду з двома фіналістами конкурсу на главу Національної служби здоров'я України (НСЗУ): з в.о. заступника НСЗУ Тетяною Бойко і засновником консалтингової компанії Revival Institute for Future Вадимом Арістовим.

Напередодні в.о. глави НСЗУ Андрій Віленський, який також вийшов до фіналу конкурсу, припинив участь у ньому. Своє рішення він пояснив, зокрема, тим, що за останні півтора року НСЗУ відчувала зовнішній вплив, зокрема пов'язаний із чотирма конкурсами на посаду глави.

Попередній конкурс відбувся на початку квітня 2021 року. За його результатами до шорт-листа кандидатів на посаду глави НСЗУ ввійшли ті самі три кандидата. Однак тодішній міністр охорони здоров'я Максим Степанов переможця конкурсу не назвав.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА