07:45 03.07.2021

Російський ракетний катер прямує до українського рибальського судна, який подав сигнал лиха в Чорному морі

1 хв читати
Російський ракетний катер прямує до українського рибальського судна, який подав сигнал лиха в Чорному морі

У Чорному морі зазнає лиха українське риболовецьке судно, ракетний катер Чорноморського флоту, прийнявши сигнал, попрямував до судна, повідомляє в суботу Національний центр управління обороною РФ.

"Ракетний катер "Іванівець" Чорноморського флоту, що виконує завдання в акваторії Чорного моря, спрямовано до місцезнаходження українського риболовецького судна, що зазнало лиха "ОД-2592" (екіпаж 4 людини, порт приписки Очаків), екіпаж якого о 01:27, 3 липня 2021 р., запросив допомогу", - йдеться в повідомленні, що надійшло в Інтерфакс (interfax.ru).

Зазначається, що раніше екіпаж "Іванівця" на міжнародному каналі зв'язку прийняв сигнал лиха риболовецького судна "ОД-2592", капітан якого повідомляв, що у судна відмовив двигун, воно знеструмлено, знаходиться в дрейфі і просив допомоги про інформування влади України про аварію.

"Про аварійну ситуацію з цивільним судном повідомлено в Національний центр управління обороною Російської Федерації, який поінформував українську владу про отримання сигналу лиха від судна "ОД-2592"", - йдеться в повідомленні.

Наразі в районі судна, що зазнало лиха в готовності до надання допомоги знаходяться ракетний катер "Іванівець" Чорноморського флоту і прикордонний корабель "Бездоганний" ПС ФСБ Росії, зазначається в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА