13:22 04.07.2021

Зеленський привітав військових і ветеранів ВМС з професійним святом

1 хв читати
Зеленський привітав військових і ветеранів ВМС з професійним святом

Президент України Володимир Зеленський подякував особовому складу та ветеранам Військово-Морських сил (ВМС) Збройних сил України (ЗСУ) за гідну службу та вірність військовій присязі.

"Це свято мужніх і відданих своєму покликанню людей, які в складних умовах, вдень і вночі забезпечують надійний захист морських рубежів і комунікацій, портів і узбережжя нашої держави", - йдеться у привітанні з Днем ВМС ЗСУ.

Президент зазначив, що особовий склад ВМС ЗСУ в день свого професійного свята спільно з військовослужбовцями країн-партнерів продовжує докладати значних зусиль для нарощування бойових можливостей морської компоненти української армії, відпрацьовуючи під час міжнародних навчань "Сі Бриз 2021" навчально-бойові завдання на морі, в повітрі та на суші.

"Від імені українського народу висловлюю подяку всьому особовому складу і ветеранам ВМС за гідну службу і вірність військовій присязі. Вічна пам'ять і слава героям, що загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої держави. Переконаний, що українські моряки і надалі будуть надійно захищати свободу і незалежність нашої держави", - йдеться у привітанні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА