13:19 06.07.2021

Усі 28 осіб, що перебували на борту літака, який розбився на Камчатці, загинули - санавіація

1 хв читати

Живих під час аварії Ан-26 на Камчатці немає, повідомили "Інтерфаксу" в санавіації регіону.

"За попередніми даними, загинули всі пасажири та екіпаж. Загалом - 28 осіб", - сказав співрозмовник агентства.

Зниклий із радарів Ан-26 зазнав катастрофи за чотири-п'ять кілометрів від злітно-посадкової смуги аеродрому Палана біля берегової лінії на Камчатці, повідомили журналістам у Росавіації.

"Місце виявлення: приблизно 4-5 км від злітно-посадкової смуги з боку берегової лінії. Рятувальники виявили уламки повітряного судна. Зважаючи на географічні особливості ландшафту, рятувальні роботи ускладнені", - сказали у відомстві.

У свою чергу в МНС РФ журналістам повідомили, що уламки літака виявлені на відстані 3,8 км від аеропорту. До місця слідують рятувальники на всюдиходах. Просування ускладнене темним часом доби і морським припливом, що розпочався.

У вівторок під час виконання регулярного пасажирського рейсу за маршрутом Петропавловськ-Камчатський - Палана приблизно за 10 хвилин до часу посадки в аеропорту призначення був втрачений радіозв'язок із екіпажем повітряного судна Ан-26, що належав АТ "Камчатське авіапідприємство". На борту перебували 22 пасажири та шестеро членів екіпажу. Метеоумови в момент посадки повітряного судна поблизу аеропорту призначення були складними.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА