15:24 06.07.2021

У береговому компоненті навчань "Сі Бриз-2021" розпочалася активна фаза

1 хв читати
У береговому компоненті навчань "Сі Бриз-2021" розпочалася активна фаза

У береговому компоненті міжнародних військових навчань "Сі Бриз-2021" розпочалася активна фаза, повідомляє прес-служба Командування морської піхоти України у вівторок.

"Після отримання бойового наказу багатонаціональні тактичні групи висунулися із пункту базування в райони зосередження. Під час здійснення маршу підрозділи отримували чимало ввідних. Зокрема, тактичні групи відбивають засідки умовного противника, проводять дії під час блокування маршрутів висування місцевим населення", - йдеться у повідомленні, оприлюдненому у Facebook.

Зазначається, що тактичні дії з відбиття засідок відпрацьовуються із застосуванням засобів радіоелектронної боротьби, тобто навчання сплановано у такий спосіб, щоб умови були максимально наближені до бойових.

"Напередодні американські та українські розвідувальні групи також десантувалися у тил умовного противника з метою виявлення баз незаконних збройних формувань та важливих об'єктів інфраструктури, викриття системи оборони таборів бойовиків та передачі відомостей багатонаціональним силам навчання", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що в береговому компоненті беруть участь військовослужбовці окремого батальйону морської піхоти України, морської піхоти США, Збройних сил Грузії, Збройних сил Республіки Молдова, Державної прикордонної служби України.

"У складі українських підрозділів також є курсанти третього курсу факультету підготовки фахівців десантно-штурмових військ. Майбутні офіцери проходять стажування на первинних командирських посадах", - додають у прес-службі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА