15:14 07.07.2021

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини в Голосіївському районі Києва

1 хв читати
Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини в Голосіївському районі Києва

Київська міська прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини в Голосіївському районі Києва в середу, наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, повідомляє прес-служба прокуратури.

"За фактом інциденту розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) КК України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру", - йдеться в повідомленні.

Слідчі дії тривають. Встановлюють усі обставини події. Постраждалим надають медичну допомогу.

Досудове розслідування здійснює Голосіївське управління поліції в м. Києві під процесуальним керівництвом Голосіївської окружної прокуратури міста Києва.

Як повідомлялося, в Києві в середу, 7 липня, у квартирі на проспекті Голосіївському сталася стрілянина, внаслідок якої був поранений поліцейський і цивільний, стрілок зачинився в приміщенні.

Згідно з попередніми даними, близько 11:00 наряд патрульної поліції прибув на виклик про конфлікт у квартирі на проспекті Голосіївському. Під час з'ясування обставин події мешканець квартири через зачинені двері зробив постріли з мисливської рушниці в бік правоохоронців, поранивши одного поліцейського й цивільну особу. Поліцейський отримав вогнепальне поранення руки, а інша людина поранення в обличчя.

Зловмисник зачинився в зазначеній квартирі, правоохоронці вели з ним переговори, згодом чоловік вчинив спробу підпалити квартиру.

Для затримання зловмисника було введено спецоперацію, залучено спецпризначенців. Під час штурму чоловіка вдалося затримати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА