19:10 07.07.2021

Громадян Білорусі з 10 липня пустять до Росії тільки з негативним ПЛР-тестом

1 хв читати
Громадян Білорусі з 10 липня пустять до Росії тільки з негативним ПЛР-тестом

З 10 липня змінюється порядок в'їзду громадян Білорусі в Росію, повідомили в середу в прес-службі Білоруської залізниці.

"З 10 липня 2021 року громадяни республіки Білорусь зможуть в'їхати на поїзді в Російську Федерацію тільки з негативним результатом ПЛР-тесту, зареєстрованим з використанням мобільного застосунку "Подорожую без CОVID-19", - йдеться в повідомленні.

У БЗД зазначили, що згідно з постановою головного державного санітарного лікаря Російської Федерації, з 10 липня громадянам держав-членів Євразійського економічного союзу (зокрема - Республіки Білорусь) при перетині держкордону Росії необхідно буде підтвердити наявність негативного результату ПЛР-тесту на коронавірус, зробленого не раніше ніж за три календарні дні до прибуття на територію Російської Федерації. Тест повинен бути зареєстрований в мобільному застосунку "Подорожую без COVID-19".

До застосунку завантажуються отримані негативні результати тесту на коронавірус, зроблені в сертифікованих лабораторіях, визначених національними уповноваженими органами.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА