07:18 08.07.2021

Мелінда Гейтс залишить BMG, якщо після розлучення з Біллом Гейтсом не зможе спрацюватися з екс-чоловіком

2 хв читати
Мелінда Гейтс залишить BMG, якщо після розлучення з Біллом Гейтсом не зможе спрацюватися з екс-чоловіком

Мелінда Гейтс може покинути пост со-керівника благодійної організації Bill & Melinda Gates Foundation (BMG), а також вийти з числа її піклувальників, якщо вона або Білл Гейтс через два роки після їхнього розлучення вирішать, що не можуть працювати разом, заявив головний виконавчий директор BMG Марк Сузман.

За його словами, приватна домовленість про це є однією з умов розлучення Гейтсів.

У цьому випадку Мелінда отримає від Білла кошти для реалізації її власних філантропічних ініціатив, зазначив Сузман.

Несподіване оголошення Білла і Мелінди Гейтс у травні цього року про розлучення після 27 років шлюбу викликало безліч побоювань щодо подальшої долі організації. BMG вирішила прояснити ситуацію, оскільки має намір розширити коло своїх опікунів, заявив Сузман в інтерв'ю газеті The Wall Street Journal.

Американський мільярдер Уоррен Баффет оголосив про вихід з числа піклувальників BMG у червні цього року, після чого Білл і Мелінда залишилися єдиними опікунами своєї організації, а також її со-керівниками.

У середу Gates Foundation оголосила, що вони додали $15 млрд до ресурсів організації, що складали $49,9 млрд - це стало їх найістотнішим разовим внеском із 2000 року. Додаткові ресурси будуть спрямовані на фінансування грантів на дослідження в сфері інфекційних хвороб, а також вивчення питань гендерної рівності та освітні ініціативи в США.

Розширення кола піклувальників BMG привнесе різні погляди і досвід у благодійну організацію, робота якої "змінилася і спрямована на найбільш складні і термінові проблеми, з якими стикається світ", заявив Сузман.

За його словами, розкриття організацією інформації про те, що може привести до відходу з неї Мелінди Гейтс, не означає, що вона готується покинути BMG.

"Білл і Мелінда як окремо, так і разом, запевнили мене, що мають намір продовжувати працювати в якості со-керівників організації тривалий час", - зазначив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА