13:43 08.07.2021

Поліція затримала рецидивіста, який пограбував храм у Харкові

1 хв читати
Поліція затримала рецидивіста, який пограбував храм у Харкові

Поліція затримала 30-річного неодноразово судимого за майнові злочини уродженця Харківської області одразу після вчинення ним чергової крадіжки.

"На сьогодні чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, уночі чоловік вкрав із храму на вул. Садовопаркова у Харкові гроші, ікони та книги. Однак спрацювала сигналізація. Диспетчер пульта централізованого спостереження Управління поліції охорони одразу ж передала інформацію наряду і через чотири хвилини поліцейські були на місці. Вони побачили пошкоджений замок вхідних дверей та оточили храм. Раптом із вікна вистрибнув чоловік та почав тікати в бік лісосмуги. На вимогу зупинитися він не відреагував, тому поліцейський вистрілив у повітря. У результаті втікач зупинився. Його затримали поліцейські охорони та передали співробітникам слідчо-оперативної групи.

Речові докази вилучено. Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА