11:23 11.07.2021

За добу до медзакладів Львівщини госпіталізовано трьох постраждалих від укусів змій - ДСНС

1 хв читати
За добу до медзакладів Львівщини госпіталізовано трьох постраждалих від укусів змій - ДСНС

За минулу добу на Львівщині від укусів змій постраждало три людини, зокрема одна дитина, усіх госпіталізовано, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Львівській області.

"10 липня до лікувальних закладів Львівської області з діагнозом "укус змії" госпіталізовано трьох людей. Усі потерпілі у стані середньої тяжкості", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства у Facebook у неділю вранці.

Зокрема, о 14:55 суботи до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в Перемишлянську центральну районну лікарню госпіталізовано жінку 1987 р. н. з діагнозом "укус змії пальця правої стопи". Потерпіла - мешканка Львова.

О 17:48 надійшло повідомлення про те, що в Турківську лікарню, в приймальне відділення доправили дівчину 2008 р. н. з діагнозом "укус змії в ліву гомілку". Потерпіла - мешканка с. Свидник Східницької селищної територіальної громади.

Цього самого дня о 20:00 надійшло повідомлення про те, що в Турківську лікарню, в приймальне відділення доправили жінку 1970 р. н. з діагнозом "укус змії в праву п'яту". Потерпіла - мешканка с. Карпатського Боринської селищної територіальної громади Самбірського району.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА