13:49 11.07.2021

Правоохоронці провели перевірки на АЗС мережі Glusco в 15 регіонах України

2 хв читати
Правоохоронці провели перевірки на АЗС мережі Glusco в 15 регіонах України

Співробітники Державної фіскальної служби спільно зі Службою безпеки України та під процесуальним керівництвом Офісу генерального прокурора провели комплекс одночасних слідчих дій на 106 об'єктах мережі автозаправних станцій Glusco в 15 регіонах країни, повідомляє прес-служба ДФС у неділю.

"За результатами огляду правоохоронці встановили та зафіксували відсутність діяльності АЗС. Доступ до заправних колонок обмежений. У разі встановлення будь-які неправомірні дії з боку порушників будуть оцінені належним чином", – йдеться в повідомленні, оприлюдненому у Фейсбуці.

У ньому зазначається, що досудове розслідування щодо порушень, пов'язаних з реалізацією на АЗС Glusco незаконно ввезених в Україну нафтопродуктів, триває.

Як повідомлялося, в березні 2021 року Служба безпеки України викрила масштабну махінацію з тіньової реалізації неякісних нафтопродуктів, орієнтовна сума ухилення від сплати податків становить близько 240 млн грн.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело в правоохоронних органах, йдеться про мережу АЗС Glusco.

Масштабні обшуки відбулися по всій Україні на об'єктах мережі Glusco, яку пов'язують з народним депутатом Віктором Медведчуком.

Згідно з Держреєстром, засновниками "Глуско Україна" є Glusco Energy Limited і Glusco Energy Management Company Limited (обидві – Кіпр), їхній кінцевий бенефіціар – громадянин Ізраїлю Нісан Мойсеєв.

Glusco в судовому порядку заборонили продаж в її мережі бензинів і дизпалива, проби яких було взято майже на всіх об'єктах компанії, але реалізації скрапленого газу та інших товарів заборона не зачепила.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА