18:58 11.07.2021

Від початку доби зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню на Донбасі

1 хв читати
Від початку доби зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню на Донбасі

З початку поточної доби, 11 липня, на Донбасі зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню з боку російських найманців, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Протягом поточної доби, 11 липня, зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню .... Бойових втрат серед українських військових немає", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в Facebook у неділю.

У ньому наголошується, що, зокрема, в районі населеного пункту Піски російські найманці двічі обстріляли позиції українських захисників з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а поблизу Новоселівки російські окупанти вели вогонь з мінометів 82-го калібру.

Крім того, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовані 2 прольоти ворожих БПЛА із перетином лінії розмежування.

"Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм", - наголошують у штабі ООС.

Там додають, що українські військовослужбовці продовжують контролювати ситуацію в районі проведення ООС і дотримуватися режиму припинення вогню.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА