19:05 11.07.2021

Зеленський з дружиною зустрівся зі спортсменами, які представлятимуть Україну на Олімпіаді в Токіо

2 хв читати
Зеленський з дружиною зустрівся зі спортсменами, які представлятимуть Україну на Олімпіаді в Токіо

Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою в неділю відвідав штаб-квартиру Національного олімпійського комітету України (Олімпійський дім) у Києві.

Як повідомляє прес-служба президента, Зеленські зустрілися там зі спортсменами, які представлятимуть нашу країну на 32-х літніх Олімпійських іграх у Токіо.

"У центрі для екіпірування членів національної олімпійської збірної України Володимиру Зеленському продемонстрували зразки форми українських олімпійців для участі в Олімпіаді-2020, яка через пандемію COVID-19 пройде цьогоріч у столиці Японії з 23 липня по 8 серпня. Президент і перша леді відзначили стильний дизайн екіпіровки національної збірної, спортсмени-олімпійці додали, що вона ще й дуже зручна", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Україну на літній Олімпіаді в Токіо представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30 дисциплінах).

"Хочу звернутися до вас Ваші Високоповажності. Тому що так звертаються в колі дипломатів і так спілкуються дипломати, консули й посли. Я переконаний, що ви – найкращі посли, які у нас є. Які дійсно представляють Україну за межами наших кордонів на високому рівні. Ви дійсно прославляєте нашу країну. Завдяки вам у Лондоні, Барселоні, в Пекіні й навіть у Сочі лунає "Ще не вмерла…" (початкові слова гімну України - ІФ) й піднімається вгору синьо-жовтий наш український прапор", - сказав Зеленський , звертаючись до українських олімпійців.

Він зазначив, що українські спортсмени, незалежно від того, який вид спорту вони представляють, стають прикладом для наслідування для дітей, для молоді, тому потрібно, щоб телебачення приділяло більше уваги саме спортивним новинам.

Зі свого боку глава НОК Сергій Бубка побажав олімпійцям спокою і впевненості у власних силах. Він також зазначив, що український спорт зараз відчуває особливу підтримку і увагу з боку держави і його керівництва.

В Офісі президента додають, що Володимир і Олена Зеленська також ознайомилися з історією створення Олімпійського дому, перемогами і досягненнями олімпійської збірної України за роки незалежності, після чого президент зробив запис у Книзі почесних гостей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА