14:17 14.07.2021

У Києві біля посольства Куби відбувається акція на підтримку кубинців

1 хв читати
У Києві біля посольства Куби відбувається акція на підтримку кубинців

У Києві біля посольства Куби в Україні відбувається нечисленна мирна акція на підтримку кубинців, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в ГУ Нацполіції в Києві.

"Близько чотирьох десятків людей зібралися в середу біля будівлі посольства Куби, висловлюючи підтримку обстоюванню прав кубинцями. Акція відбувається мирно, без жодних інцидентів", - сказали в главку поліції.

Як повідомлялося, в Гавані та в низці великих міст Куби відбулися масові акції протесту проти умов життя, ускладнених пандемією COVID-19, а також проти злиднів і браку ліків. Протестувальники висловлювали й політичні гасла.

Зокрема, в Гавані люди пройшли основною набережною в бік центру столиці й зібралися біля будівлі Капітолію. Виступи супроводжувалися актами вандалізму, зокрема і щодо народної революційної поліції. Поліцейські та працівники спецслужб у цивільному вдавалися до арештів.

Президент країни Мігель Діас-Канель виступив в ефірі національного телебачення і радіо та закликав комуністів країни вийти на вулиці, щоб протистояти заворушенням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА