20:31 14.07.2021

Аваков вручив державні та відомчі нагороди співробітникам системи МВС України

2 хв читати
Аваков вручив державні та відомчі нагороди співробітникам системи МВС України

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, на виконання указу президента України нагородив 84 співробітники системи МВС орденами, медалями, відомчими відзнаками. Також правоохоронцям присвоєно почесні звання, повідомляє прес-служба МВС.

"Шановні друзі, офіцери, сержанти, службовці, від імені держави Україна маю честь вручити державні нагороди вам, кращим із кращих. Дякую вам, що кожен день виконуєте свої обов’язки так, щоб кожен українець відчував себе у спокої та захищеним, щоб в країні дотримувався Закон. Сподіваюся, вам є чим пишатися, тому що сьогодні тут зібралися кращі з кращих. А у нас в Міністерстві внутрішніх справ працює близько 350 тисяч офіцерів та службовців. Пишаюся нашим колективом, пишаюся нашим професіоналізмом! Бажаю в подальшому успіху", - сказав Аваков .

Зокрема, орденом "Богдана Хмельницького ІІІ ступеня" був посмертно нагороджений нацгвардієць Олександр Павлюк. Присутні вшанували загиблих правоохоронців, які поклали своє життя за цілісність і суверенітет України, хвилиною мовчання.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий зазначив, що МВС - потужна система, в якій працюють справжні професіонали.

"Буквально вчора ми провели комплексні навчання в Рівному, де були задіяні майже всі підрозділи МВС. Ми дійсно побачили професіоналізм, єдність усіх сил, бажання віддати самого себе для виконання поставлених завдань. Я вдячний кожному з вас. Тим, хто був поруч у найважчі часи для нашої країни, забезпечили правопорядок. Це свідчить про те, що МВС - потужна система. Дякую всім присутнім тут і тим, хто зараз несе службу"- зазначив Яровий.

Нагороджених правоохоронців також привітали голова Національної поліції України Ігор Клименко і командувач Національної гвардії України Микола Балан, а глава Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін сказав, що кожен працівник системи МВС гідний нагороди, тому що кожен захищає цілісність України і приходить на допомогу людям.

"Уже восьмий рік поспіль триває війна, яку проти України почала Російська Федерація. На жаль, наш народ платить дуже високу ціну - десятки тисяч загиблих і поранених, майже два мільйони тимчасово переміщених осіб, тисячі гектарів території, яка забруднена вибухонебезпечними предметами, діти-сироти . Але саме таким людям як ви, які щодня вносять вклад в розбудову нашої держави, захист її суверенітету, нам все вдасться і ми обов'язково переможемо", - наголосив Чечоткін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА