16:26 15.07.2021

Казахстанська компанія Kinopark-Kinoplexx Theatres відкриває свій перший кінотеатр в Україні

1 хв читати
Казахстанська компанія Kinopark-Kinoplexx Theatres відкриває свій перший кінотеатр в Україні

Казахстанська компанія Kinopark-Kinoplexx Theatres відкриває свій перший кінотеатр в Україні, старт роботи в столичному ТРЦ SkyMall заплановано на другу половину серпня цього року, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" CEO Kinopark UA Галина Мокляк.

"Перший міжнародний проект компанії Kinopark є 11-зальним кінотеатром із сучасними технологіями у сфері кінопоказу. Звук забезпечить українська компанія MAG Audio, цифрові проектори від лідера в галузі проекції Christie (США)", - повідомила Мокляк.

Новий кінотеатр Kinopark розташується на майданчику, який займав раніше локальний оператор Multiplex. За словами Мокляк, інвестиції в розширення та переоснащення кінопростору сягнуть $2,5 млн.

Kinopark-Kinoplexx Theatres є найбільшою кінотеатральною компанією на території Центральної Азії, в її управлінні перебувають 24 кінотеатри в 11 містах Казахстану. Компанія є піонером в галузі технологій (IMAX, Dolby Atmos, преміум-зали), розвиває власну систему онлайн-купівлі квитків і барної продукції на базі сайту kinopark.kz. Крім кінопоказу, з 2021 року компанія розпочала виробництво власного кіно, створивши спеціальний підрозділ Tiger Films.

Найближчими роками компанія збільшить свою присутність на міжнародній арені, відкривши, крім України, кінотеатри в таких країнах, як Азербайджан, Узбекистан і Таджикистан.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА