20:30 15.07.2021

"Батьківщина" відкрила "гарячу" телефонну лінію для захисту землі

1 хв читати
"Батьківщина" відкрила "гарячу" телефонну лінію для захисту землі

Політична партія "Батьківщина" допомагатиме людям вирішувати проблеми, які виникають після старту розпродажу української сільськогосподарської землі, для чого була запущена відповідна всеукраїнська "гаряча" телефонна лінія, повідомляє прес-служба політсили в четвер.

"Парламент збирається відпочивати, але "Батьківщина" працюватиме все літо! Ми відкрили гарячі лінії по всій країні і просимо людей звертатися до нас з будь-якого проблемного питання, пов’язаного з землею", - цитує прес-служба "Батьківщини" лідера партії, народного депутата Юлію Тимошенко.

Уточнюється, що необхідність відкриття такої телефонної лінії виникла після численних звернень громадян, які масово почали просити у представників політсили допомоги, роз'яснень та захисту.

"Ніхто не розуміє, які правила і порядки так званого "ринку землі". Люди розгублені і непокояться з приводу рейдерських атак і захоплень землі", - наголосила Тимошенко.

Вона пообіцяла українцям, що команда "Батьківщини" і надалі буде добиватися проведення референдуму проти розпродажу української землі.

"Ми переконані, що розпродаж землі, дозволений владою з 1 липня, – це грандіозна афера, яка закінчиться для України дуже погано. Ми наполягаємо, що рішення такого масштабу мають ухвалюватися на Всеукраїнському референдумі, а не у кабінетах чиновників!", - резюмувала нардеп.

У прес-службі політсили уточнюють, що дзвонити зі скаргами можна за телефоном безкоштовної "гарячої" телефонної лінії 0800 30 2019.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА