15:14 16.07.2021

Зеленський представив нового главу МВС України Монастирського

1 хв читати
Зеленський представив нового главу МВС України Монастирського

Президент України Володимир Зеленський заявив, що головним завданням нового міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського стане "завойовування" довіри українців до системи правоохоронних органів України.

"Ви знаєте свою роботу краще за мене і краще будь-якого громадянина України. Дуже важливо, щоб ми всі пишалися нашою національною поліцією, нашими правоохоронними органами. І мені здається, що це завдання є головним для нового міністра МВС. Це завдання не від президента та уряду, а від мене, як від громадянина України. Хочу довіряти та пишатися", - заявив Зеленський під час представлення Монастирського новим міністром МВС.

Він також привітав Монастирського з призначенням. "Вітаю вас з цією дуже важливою, як мені здається, довірою з боку парламенту, уряду та президента. Ми всі справді хотіли, щоб ви стали міністром", - сказав президент.

"Дуже важливо, щоб керівництво держави довіряло міністрам і насамперед міністру МВС. Тому що я, як громадянин України, хочу дуже сильно довіряти правоохоронним органам і поважати представників правоохоронних органів, які захищають спокій та безпеку людей", - додав Зеленський.

Раніше Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ України.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА