15:19 16.07.2021

Монастирський розраховує на співпрацю з офіцерами МВС і обіцяє показати ефективні результати роботи

2 хв читати
Монастирський розраховує на співпрацю з офіцерами МВС і обіцяє показати ефективні результати роботи

Новопризначений міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський наголошує на необхідності координації всіх структур, які входять до складу МВС, і сподівається на співпрацю зі справжніми офіцерами, котрі працюють у відомстві.

"Я розумію, що не все вийде зробити одночасно, але той процес, який ми розпочнемо, однозначно буде видимий громадянському суспільству і вам, пане президенте... Я сподіваюся на співпрацю зі справжніми офіцерами, які працюють у МВС", - сказав Монастирський у п'ятницю на представленні його главою МВС за участю президента та прем'єр-міністра.

Також він наголосив на важливості координації всіх структур, які входять до складу МВС.

Монастирський знову наголосив на пріоритетах роботи відомства, зазначивши, що увага буде зосереджена на боротьбі з організованою злочинністю, також буде приділено увагу посиленню роботи Національної поліції, продовженню проекту "Поліцейський офіцер громади", реформі Держприкордонслужби та безпеці на дорогах.

"Я вважаю, що справді перше й найголовніше - це довіра до правоохоронних органів", - наголосив він.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль привітав новопризначеного главу МВС і вручив йому посвідчення міністра.

"Це висока відповідальна посада, і бути членом Кабміну - не лише велика честь, а й велика відповідальність. Міністерство надзвичайно потужне ... Вам дається можливість проявити справді реформаторські здібності", - сказав Шмигаль.

При цьому прем'єр додав, що досвід Монастирського на посаді керівника профільного комітету парламенту "стане дуже хорошою підставою для продовження успішної роботи міністерства".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА