08:35 18.07.2021

Російські найманці з початку доби обстріляли селище Піски на Донбасі

2 хв читати
Російські найманці з початку доби обстріляли селище Піски на Донбасі

З початку доби російські найманці обстріляли селище Піски на Донбасі з мінометів 120-го калібру, українські військовослужбовці не постраждали, повідомив прес-центр ООС.

"Станом на 7:00 ранку, 18 липня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу селища Піски противник відкрив вогонь з мінометів 120-го калібру. З початку доби бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Facebook у неділю вранці.

Зокрема, за минулу добу, 17 липня, в районі проведення операції ОС найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Поблизу Чермалика противник обстрілював українські позиції зі стрілецької зброї. У Водяного, що на Приазов'ї, тричі вели вогонь з озброєння БМП-1, мінометів 120-го і 82-го калібрів, гранатометів різних систем, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У Широкиного і Павлополя російські найманці відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру. У напрямку Старогнатівки застосовували артилерію калібру 122-мм. Поблизу селища Піски ворог тричі обстрілював позиції ЗС з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А неподалік Новозванівки двічі відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Зазначається, що за минулу добу двоє бійців зі складу ОС отримали поранення. Вони перебувають у військовому госпіталі. Стан здоров'я одного пораненого - середньої тяжкості, інший - задовільний.

Крім того, на півночі Луганщини був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10".

"Про всі факти порушень з боку окупантів Українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм", - наголосили в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА