18:03 19.07.2021

Наслідки негоди у Києві все ще ліквідовують понад 320 комунальників, усі станції метро працюють у звичайному режимі

2 хв читати
Наслідки негоди у Києві все ще ліквідовують понад 320 комунальників, усі станції метро працюють у звичайному режимі

Співробітники комунальних підприємств Києва продовжують ліквідувати наслідки негоди у столиці, наразі до робіт залучено понад 320 співробітників дорожньо-експлуатаційних підприємств, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Сьогодні Київ накрила потужна злива - за 30 хвилин випало 18 мм опадів. Це - майже тижнева норма. Напередодні прогнозованих дощів у кожному районі столиці очищали стоки. А на проблемних ділянках заздалегідь чергувала техніка гідротехнічних служб. Однак понаднормова кількість опадів за короткий проміжок часу призвела до підтоплення ділянок вулиць і тротуарів", - заявив щодо цього мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, ліквідувати наслідки негоди наразі допомагають 12 бригад гідрослужб і 38 бригад із ручного прибирання КК "Київавтодор" - загалом понад 320 працівників дорожньо-експлуатаційних підприємств.

"Метрополітен поки що працює у звичайному режимі. На деяких станціях, у переходах яких були підтоплення, наслідки негоди ліквідували", - додав Кличко.

У свою чергу його заступник Микола Поворозник уточнив, що через зливи в Києві впали майже півтори сотні дерев.

"До подолання наслідків зливи задіяні усі служби міста. Під час зливи у столиці впали близько 150 дерев. У ліквідації наслідків беруть участь працівники підрозділу КАРСу, працівники "Київзеленбуду", районних управлінь зелених насаджень, лісо-паркових господарств та працівники керуючих компаній", - наводить слова Поворозника прес-служба КМДА.

За його словами, в місті все ще спостерігаються підтоплення в різних районах, однак частина маршрутів громадського транспорту, які через негоду були змінені, вже відновили свою роботу у звичайному режимі.

"Через пошкодження асфальту у Подільському районі й досі не відновили рух тролейбуси №№ 24, 35 та автобуси №№ 102, 72. у Деснянському районі через підтоплення вулиці тривають роботи з відновлення роботи тролейбусів маршрутів №№ 37, 37-А", -додав заступник голови КМДА.

Як повідомлялося, станція київського метро "Академмістечко", яку через потрапляння води до касового залу закривали на вхід та вихід, вже працює у штатному режимі. Станція метро "Берестейська" також відновила роботу.

Раніше станції метро "Берестейська" та "Академмістечко" через негоду в Києві були закриті на вхід та вихід пасажирів через потрапляння води до касових залів. У переході до "Берестейської" також були закриті гермозатвори, щоб уникнути потрапляння води на колії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА