14:44 20.07.2021

Посол Данії під час візиту в район ООС: Ви охороняєте безпеку Європи, якщо ви в небезпеці, то ми теж не можемо бути в безпеці

1 хв читати
Посол Данії під час візиту в район ООС: Ви охороняєте безпеку Європи, якщо ви в небезпеці, то ми теж не можемо бути в безпеці

19-20 липня делегація Королівства Данія на чолі з послом Оле Егберг Міккельсеном відвідала район проведення Операції об'єднаних сил, а також зустрілася з представниками Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Як повідомляє прес-центр ООС у Facebook, 19 липня данські дипломати зустрілися з заступником командувача об'єднаних сил Едуардом Москальовим і відвідали контрольний пункт в'їзду-виїзду "Золоте". Також делегація побувала на командно-спостережному пункті підрозділу Збройних сил України, що виконує завдання у складі об'єднаних сил.

"Я дуже радий відвідати лінію розмежування і побачити все на власні очі. Це передова мирного життя, передова демократії. Ви охороняєте безпеку Європи, тому якщо ви в небезпеці, то ми теж не можемо бути в безпеці. Я дуже радий познайомитися з усіма вами, командирами та солдатами. Моя вам щира подяка за те, що ви робите", - наводить слова посла прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що посла ознайомили з ситуацією з безпекою в районі проведення Операції об'єднаних сил і поінформували про порушення режиму припинення вогню, до яких вдаються російські найманці.

Цього дня данська делегація також зустрілася з представниками Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Крім того, посол зустрівся з представниками Данської групи з розмінування. Разом вони відвідали ділянки, де проводиться очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА