16:57 20.07.2021

У західних областях України 20-21 липня річки вийдуть із берегів - ДСНС

2 хв читати
У західних областях України 20-21 липня річки вийдуть із берегів - ДСНС

Підвищення рівнів води з затопленням об'єктів інфраструктури та сільськогосподарських угідь очікується на річках Карпат у вівторок і в середу, повідомляється на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У Львівській області очікується підвищення рівня води на 0,5-1,5 м над рівнями станом на 8:00 20 липня, в нижніх течіях річок Стрв’яж і Свіча - на 1,5-2,5 м, місцями затоплення заплав, сільгоспугідь (I рівень небезпеки - жовтий), у Стрийському районі (р. Свіча - с. Зарічне) можливе часткове затоплення окремих об'єктів прирічкової інфраструктури (II рівень небезпеки - помаранчевий).

У Тернопільській, Хмельницькій і Вінницькій областях вода підніметься на 0,5-1,5 м, місцями затоплення заплав, сільгоспугідь (I рівень небезпеки - жовтий).

У межах Чернівецької області вода підніметься також на 0,5-1,5 м, у місцях звуження русел річок - на 2,0-2,5м з виходом води на понижені ділянки заплав річок (I рівень небезпеки - жовтий).

У Закарпатській області в місцях проходження сильних злив на малих водотоках і у верхів'ях річок вода підніметься на 0,5-1,0 м, очікується формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених ділянок у населених пунктах унаслідок захаращення русел малих річок (I рівень небезпеки - жовтий).

У місцях випадання сильних опадів можливе формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленнями знижених ділянок, у гірських районах існує загроза сходження селевих потоків і зсувів (II рівень небезпеки - помаранчевий).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА