19:57 21.07.2021

Байден 30 серпня прийме Зеленського у Вашингтоні

1 хв читати
Байден 30 серпня прийме Зеленського у Вашингтоні

 Президент США Джо Байден 30 серпня проведе зустріч із українським колегою Володимиром Зеленським у Вашингтоні, повідомили у середу в Білому домі.

"Президент Байден із нетерпінням очікує можливості прийняти президента України Володимира Зеленського в Білому домі 30 серпня", - йдеться в заяві прес-секретаря Білого дому Джен Псакі.

"Візит підтвердить непохитну підтримку з боку США суверенітету і територіальної цілісності України на тлі триваючої агресії Росії на Донбасі та в Криму", - наголошується у заяві.

Крім того, згідно із заявою Дженніфер Псакі, візит Зеленського до США також стане підтвердженням "нашого тісного співробітництва у сфері енергетичної безпеки та нашої підтримки зусиль президента Зеленського у боротьбі з корупцією та у проведенні реформ, ґрунтуючись на наших спільних демократичних цінностях".

Як повідомлялося, президент США Джо Байден запросив президента України Володимира Зеленського відвідати з візитом Вашингтон у липні. Пропозиція була зроблена під час телефонної розмови.

Президент України Володимир Зеленський подякував президенту США Джо Байдену за запрошення відвідати у липні 2021 року Білий дім, зазначивши, що з нетерпінням очікує зустрічі для обговорення співпраці між країнами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА