09:40 22.07.2021

Через негоду на Донеччині та Луганщині загинули двоє людей, ще семеро госпіталізовані - ДСНС

1 хв читати
Через негоду на Донеччині та Луганщині загинули двоє людей, ще семеро госпіталізовані - ДСНС

Через ускладнення погодних умов у середу, 21 липня, в Донецькій області загинула одна людина і семеро постраждали, ще один житель загинув у Луганській області, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"21 липня в м. Дружківка та м. Костянтинівка внаслідок падіння дерев одна людина загинула і семеро госпіталізовані. У м. Дружківка, Костянтинівка, Слов'янськ, Мирноград, смт Ямпіль та с. Кондратівка Краматорського району пошкоджено 77 покрівель (58 приватних і вісім багатоквартирних житлових будинків, три школи та вісім адміністративних об'єктів)", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники розпиляли та прибрали 33 повалених дерева, роботи завершено. До робіт залучалися 106 осіб та 28 одиниць техніки ДСНС.

21 липня в с. Мусіївка Міловського району (Луганська область) унаслідок падіння конструкцій даху також загинула одна людина.

"У м. Сватово пошкоджено дві покрівлі п'ятиповерхових житлових будинків і частково дах міської лікарні, в м. Троїцькому пошкоджено дах школи", - зазначили у відомстві.

На території Сватівського та Сєвєродонецького районів підрозділи ДСНС спільно з комунальними службами прибрали 57 повалених дерев. Роботи завершено. Від ДСНС залучалися 39 осіб та дев'ять одиниць техніки.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА