10:08 22.07.2021

В Олександрівській лікарні Києва первинним тестуванням виявлено шість випадків штаму "дельта" COVID-19

1 хв читати
В Олександрівській лікарні Києва первинним тестуванням виявлено шість випадків штаму "дельта" COVID-19

В Олександрівській клінічній лікарні Києва первинним тестуванням виявлено шість випадків COVID-19 штаму "дельта", повідомляє Департамент охорони здоров'я Києва.

"В Олександрівській лікарні Києва первинним тестуванням виявлено шість випадків COVID-19 штаму "дельта". Дослідження проведені завдяки спеціально закупленим лікарнею саме для діагностування цього штаму реактивів. Наразі біоматеріал переданий для підтвердження до Київського міського лабораторного центру МОЗ України", - йдеться у повідомленні у Facebook.

Зазначається, що люди, у яких виявлено штам "дельта", різного віку - від 21 до 73 років.

Директор Департаменту охорони здоров'я Валентина Гінзбург наголосила, що наразі "ми знаємо про штам "дельта" більше не з практики, а з досвіду іноземних колег, з якими постійно спілкуються столичні лікарі". Так, "дельта" відрізняється високим рівнем контагіозності (заразливість), коротшим інкубаційним періодом та агресивним перебігом.

"Кожна вакцина, зареєстрована в Україні, з великою ймовірністю захистить вас від смерті. Вакцинуйтеся! Зробіть це заради себе і близьких, які страждатимуть від того, що ви страждаєте від хвороби, або взагалі не зможете з нею впоратися, незважаючи на всі зусилля лікарів", - наголосила Гінзбург.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА