12:55 22.07.2021

Активісти біля будівлі ОП вимагають активізувати протидію агентам впливу Росії в Україні

2 хв читати
Активісти біля будівлі ОП вимагають активізувати протидію агентам впливу Росії в Україні

Представники патріотичних сил влаштували у четвер біля будівлі Офісу президента акцію "Російську агентуру - геть з України!"

Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в акції беруть участь майже півсотні осіб, частина з яких тримає в руках флагштоки з національними прапорами та прапорами ОУН, а також банери з написами "Фукс - як погодка у Москві", "В'язнів Кремля обміняти на Фуксів" і "Росіянина Фукса - до російської в'язниці" із зображенням російсько-українського бізнесмена Павла Фукса, депутатів Віктора Медведчука і Вадима Новинського.

Організатори зазначають, що цей захід організували для вимоги від Офісу президента активізувати протидію агентам впливу Росії в Україні

"За час війни Україна наповнилася агентами впливу ворога, які навіть не приховують свої проросійські позиції: Медведчук, Фукс, Новинський - це люди, яким байдужа Україна. Вони мріють побудувати тут окрему губернію Новоросія і їздити на уклін до царя в Кремль. Сьогодні ці особи внесені до санкційного списку, але якщо при владі немає сил посадити цих агентів впливу ворога, то вона має принаймні позбавити їх громадянства і вислати з України!" - пояснив співорганізатор заходу, керівник Української Суспільної Ініціативи (У.С.І.) Микола Карпюк.

Крім того, учасники акції вимагають передбачити в законі про деолігархізацію положення, згідно з яким у разі попадання в категорію агентів впливу держави-агресора у олігархів автоматично конфіскується майно та їм забороняється займатися публічною діяльністю.

Після акції активісти мають намір передати в ОП звернення з вимогою до президента Володимира Зеленського щодо боротьби з російськими олігархами в Україні.

Організаторами мітингу виступили Українська Суспільна Ініціатива (У.С.І.), Українські сили самооборони, ГО "Вартові України" і Штаб батальйонів УНСО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Велика Британія виділила майже 150 млн фунтів стерлінгів на зміцнення енергетичного сектора України

Прем'єр Польщі закликав фермерів припинити блокування українського кордону

Після знищення російського Ту-22М3 другий літак був змушений розвернутися - ГУР МО

Серед загиблих у Синельниковому - троє дітей від 6 до 14 років, повідомили в ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу виникла пожежа, є постраждалий

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

ГУР: Російський Ту-22МЗ збито тими самими засобами, якими раніше було уражено А-50

Суд заборонив діяльність проросійської партії "Соціал-патріотична асамблея слов'ян" - СБУ

Росіяни 18 разів обстріляли Донеччину, є загиблі - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА