15:54 22.07.2021

Реконструкцію музично-драматичного театру в Одесі завершать до Дня Незалежності

1 хв читати
Реконструкцію музично-драматичного театру в Одесі завершать до Дня Незалежності

Реконструкцію будівлі Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. Василя Василька, яка відбувається в межах президентської програми "Велике будівництво" буде завершено до Дня Незалежності.

Як повідомляється на сайті Одеської облдержадміністрації, наразі відновлюють фасад театру. Загальну вартість реконструкції об'єкта оцінюють у 19,8 млн грн.

"Об'єкт культури, який було обрано до 30-річчя Незалежності, а це театр імені Василька, ми переконані, буде зданий вчасно. І в День Незалежності він запросить глядачів на черговий спектакль", - наводить слова голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького прес-служба.

Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. Василя Василька розташований у будівлі початку XX століття, яка є пам'яткою культурної спадщини України, відомій як театр Сибірякова. Будівля театру була побудована в 1903 році, відкриття театру відбулося 16 жовтня 1903 року.

Раніше заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко повідомляв, що цього року в межах президентської програми стартує "Велика реставрація", метою проекту є комплексне оновлення 150-ти об'єктів культурної спадщини України протягом кількох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА