07:51 23.07.2021

Двоє людей загинули в результаті обриву електропроводів на підтопленій ділянці в Бердянську

2 хв читати
Двоє людей загинули в результаті обриву електропроводів на підтопленій ділянці в Бердянську

У результаті обриву проводів і їх потрапляння на підтоплену ділянку в Бердянську (Запорізька обл.) загинуло двоє людей. У південних областях підтоплено 134 домогосподарства, 25 присадибних ділянок та 10 ділянок дороги, зруйновано греблю, повідомили в прес-службі ДСНС.

"22 липня в Бердянську в результаті інтенсивних опадів загинуло 2 людини (обрив електропроводів на підтопленій ділянці) і сталося підтоплення 70 домогосподарств. Підрозділами ДСНС надано допомогу 32 особам, з них 10 дітей (виведено з підтоплених ділянок). Відкачано близько 740 куб. м води. Роботи тривають", - сказано в ранковому зведенні на сайті ДСНС у п'ятницю.

В Одесі в результаті інтенсивних опадів сталося підтоплення 48 дворів та 10 ділянок автодоріг. Жертв і постраждалих немає.

Рятувальниками надано допомогу 98 особам, зокрема 39 дітям і 1 породіллі. Відкачано близько 30 тис. куб. м води. Від ДСНС було залучено 130 осіб та 41 одиниця техніки (зокрема 2 плавзасоби). Роботи тривають.

Разом із тим, в с. Нерубайському Одеського району, в результаті інтенсивних опадів виникло руйнування земляної греблі місцевого ставка, в результаті чого сталося підтоплення 10 приватних домоволодінь. Рятувальниками і комунальними службами проводились роботи з відкачування води і розчищення зливової каналізації. Роботи завершені. Від ДСНС залучено 38 людей і 9 одиниць техніки.

У с.Двійне Генічеського району Херсонської області в результаті інтенсивних опадів сталося підтоплення 6 житлових будинків та 25 присадибних ділянок. Відкачано близько 400 куб. м води. Для відкачування води було залучено 4 особи та 2 одиниці техніки, з них від ДСНС 2 особи та 1 одиниця техніки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА