10:36 23.07.2021

У Бердянську за чотири години випало 126 мм опадів, загинули дві людини - ДСНС

2 хв читати
У Бердянську за чотири години випало 126 мм опадів, загинули дві людини - ДСНС

У м. Бердянську Запорізької області за минулу добу пройшов сильний дощ (ІІІ рівень небезпеки, червоний), внаслідок якого за чотири години випало 126 мм опадів, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Унаслідок негоди на перехресті вул. Богуславського і вул. Перемоги загинули двоє чоловіків, яких, попередньо, вразило електричним струмом. За цим фактом правоохоронні органи здійснюють розслідування", - зазначено в повідомленні.

Крім того, співробітники ДСНС евакуювали 32 людини, з них десять дітей, із місць підтоплення, а саме: Дінопарку, Аквапарку, кінотеатру та з приватного будинку. Медична допомога людям не знадобилася. Також рятувальники за допомогою спецавтомобілів надали допомогу у вилученні шести автомобілів із місць підтоплень.

Сталося аварійне відключення електромережі частково в мікрорайонах "Колонія" і "8 Березня" і повністю в мікрорайонах "Ліски", "Центр" і "Ближня Коса".

Унаслідок сильної зливи в місті сталося підтоплення 70 приватних домоволодінь. Рятувальники за допомогою мотопомп відкачали 740 куб. м води. Наразі рятувальники за допомогою спеціального обладнання продовжують відкачувати воду.

До ліквідації наслідків негоди в Бердянську від ГУ ДСНС залучали дев'ять одиниць техніки та 38 працівників особового складу.

Крім того, сильний дощ спостерігався в м. Мелітополі та Мелітопольському районі. Сталося підтоплення двох приватних будинків і підвальних приміщень двох багатоповерхівок. Рятувальники за допомогою мотопомп відкачали 80 куб. м води. Від ГУ ДСНС залучали чотири одиниці техніки й 15 працівників особового складу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА