12:28 23.07.2021

У Бердянську загинули двоє людей через обрив електрокабеля під час сильного вітру - ДСНС

1 хв читати
У Бердянську загинули двоє людей через обрив електрокабеля під час сильного вітру - ДСНС

У центрі м. Бердянська Запорізької області через зливи і сильні пориви вітру стався обрив електропроводів, унаслідок чого електрострумом були на смерть вражені двоє перехожих.

Інформацію про подію підтвердили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Запорізькій області й поліції області.

Відомо, що трагедія сталася увечері 22 липня в Бердянську на перетині проспекту Перемоги та вул. Богуславського. Унаслідок сильних поривів вітру та дощу, зумовлених потужним атмосферним фронтом, стався обрив електрокабеля, який впав на землю, залиту водою, внаслідок чого були вражені струмом двоє людей.

За даними регіонального управління ДСНС, 22 липня на півдні Запорізької області випала тримісячна норма опадів - від 117% до 350% місячної норми, а також був сильний вітер до 16 м/с, який валив дерева. Внаслідок у Бердянську було підтоплено 70 будинків, вулиці в центрі міста, з аквапарку, динопарку та кінотеатру рятувальникам довелося евакуювати відвідувачів із дітьми. У п'яти мікрорайонах курортного міста відбулося аварійне відключення електрики.

Крім цього, в с. Новоолексіївці Запорізької області на два метри піднявся рівень води в річці Лозуватка.

Станом на ранок 23 липня через відсутність електроенергії працював з обмеженнями Бердянський морський порт.

Підтоплення декількох будинків у приватному секторі сталося також у м. Мелітополі Запорізької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА