15:44 23.07.2021

Генпрокурор підписала підозру заступнику голови Харківської облради, якого затримали під час одержання хабара

2 хв читати
Генпрокурор підписала підозру заступнику голови Харківської облради, якого затримали під час одержання хабара

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру заступнику голови Харківської обласної ради та адвокату, яких напередодні ввечері затримали під час одержання хабара.

"Інформую суспільство про те, що я підписала повідомлення про підозру заступнику голови Харківської обласної ради та адвокату", - написала Венедіктова на своїй сторінці у Facebook.

Вона зазначила, що кримінальне провадження було зареєстровано на самому початку цього року, весь цей час детективи Національного антикорупційного бюро України та прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури збирали докази.

"Хочу подякувати нашим партнерам із НАБУ та колегам із САП за гарно сплановану і прекрасно проведену операцію. Не можу приховати жалю, оскільки мова про моє рідне місто і про мою рідну область, але це нічого не міняє і не змінить. Політична приналежність фігурантів їм також не допоможе, а скоріше навпаки - увага до представників владної команди в подібних випадках має значення", - додала Венедіктова.

Як повідомлялося, 22 липня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали заступника голови Харківської облради та його спільника-адвоката під час одержання 350 тис. грн - останньої частини з хабара в 1 млн 50 тис. грн. За цю суму фігуранти обіцяли залишити на посаді директора комунального підприємства.

Голова Харківської облради має трьох заступників і першого заступника. Один із них - Андрій Малиш - є представником партії "Слуга народу".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА