19:25 24.07.2021

На Донбасі російські найманці 7 разів порушили режим припинення вогню, зафіксовано проліт БПЛА

1 хв читати
На Донбасі російські найманці 7 разів порушили режим припинення вогню, зафіксовано проліт БПЛА

Російські найманці з початку доби сім разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали, зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Протягом доби, 24 липня, зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню. У населених пунктів Новоолександрівка і Золоте-4 ворог застосував протитанкові ракетні комплекси. Поблизу Водяного, що у Донецька, противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру", - сказано в повідомленні в Facebook.

Також неподалік Південного, Широкиного і Авдіївки ворог обстріляв українські позиції зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Крім того, в Луганській області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування.

"На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь. Бойових втрат у результаті ворожого вогню серед українських військових немає", - зазначили в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА