07:55 26.07.2021

Російські найманці на Донбасі з початку доби тричі порушили режим тиші

2 хв читати
Російські найманці на Донбасі з початку доби тричі порушили режим тиші

Російські найманці в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі з початку поточної доби три рази порушили режим припинення вогню, повідомляє штаб ООС у соцмережі Facebook.

"Станом на 7:00 ранку, 26 липня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. З початку цього періоду бойових втрат серед українських захисників унаслідок ворожих обстрілів немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у понеділок.

Поблизу Пісків противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів. У Авдіївки найманці обстріляли українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Причепилівки українські позиції обстріляли з ручних протитанкових гранатометів.

За минулу добу, 25 липня, в районі проведення операції ОС зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню. Неподалік Новозванівки російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Кримського ворог обстрілював позиції з автоматичних станкових гранатометів. У Нью-Йорка 4 рази відкривав вогонь із мінометів 120-го і 82-го калібру, а також станкових протитанкових гранатометів. У напрямку Причепилівки найманці тричі обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Південного здійснювали обстріли зі станкових протитанкових гранатометів. Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування.

В результаті обстрілу один військовий отримав осколкові поранення, інший - бойову травму. Воїни перебувають у військовому госпіталі в стані середньої тяжкості.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА