19:44 26.07.2021

В Одесі знайдено повішеним патрульного

2 хв читати
В Одесі знайдено повішеним патрульного

Правоохоронці встановлюють обставини смерті патрульного поліцейського в Одесі, якого без видимих ознак насильницької смерті виявили в понеділок повішеним на дереві в парку Перемоги, повідомляється на сайті поліції Одеської області.

"Попередня кваліфікація події - самогубство. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою - самогубство. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза", - йдеться в повідомленні.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, йдеться про заступника начальника патрульної поліції Ізмаїла.

Водночас раніше в Telegram-каналі поліції Одеської області з'явилося повідомлення, що "нещодавно в соціальних мережах та ЗМІ з'явилася інформація про можливі неправомірні дії в. о. заступника начальника відділу організації несення служби в м. Ізмаїлі управління патрульної поліції в Одеській області". "Стосовно цих подій було розпочато службове розслідування. Здійснювалися розшукові заходи для встановлення місцезнаходження поліцейського", - йдеться в повідомленні.

При цьому місцеве видання "Думская" днем раніше написало, що заступник начальника управління патрульної поліції міста Ізмаїла Іван Митькин кілька днів тому зник за дивних обставин і перестав виходити на зв'язок. Джерела в прокуратурі повідомили виданню, що причиною зникнення правоохоронця є борг - він позичив у своїх товаришів по службі близько $300 тис. нібито на закупівлю врожаю зернових.

У понеділок Митькина знайдено повішеним в Одесі: джерела в правоохоронних органах повідомили виданню, що він помер від механічної асфіксії: сидів під деревом із зашморгом на шиї, кінець якого був закріплений на гілці.

Джерела:

https://od.npu.gov.ua/news/Informacziya/v-odesi-pravooxoronczi-vstanovslyuyut-obstavini-smerti-patrulnogo/

https://www.facebook.com/odesapolice/posts/4318096898250522

https://dumskaya.net/news/vysokopostavlennyy-patrulnyy-politceyskiy-iz-izm-147902/

https://dumskaya.net/news/v-odesse-obnaruzhili-trup-propavshego-zamnachaln-147968/

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА