21:01 26.07.2021

Україна і Ізраїль узгоджують технічну частину COVID-сертифікатів для їх подальшого взаємного визнання

1 хв читати

Представники урядів України і Ізраїлю провели чергову зустріч з питання взаємного визнання свідоцтв про вакцинацію від COVID-19. Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Ізраїлі в соцмережі Facebook.

«26 липня 2021 року за сприяння Посольства України відбулася онлайн зустріч представників міністерств і відомств України та Ізраїлю (технічних команд), задіяних у заходах із запровадження «Ковідних сертифікатів» для подорожей за кордон. Сторони обмінялися інформацією про стан їх опрацювання, зокрема приведення технічного змісту сертифікатів у відповідність до правил обох країн і норм Всесвітньої організації охорони здоров’я», - йдеться в повідомленні.

В ході зустрічі посол України Євген Корнійчук наголосив на необхідності якнайшвидшого, безумовного підписання міжурядової угоди про взаємне визнання паспортів вакцинації від COVID-19, що, серед іншого, дозволить організувати безпечне відвідання України ізраїльськими паломниками під час святкування єврейського Нового року Рош ха-Шана.

«Проект зазначеної угоди ще в травні був переданий ізраїльською стороною на погодження і фактично повністю опрацьований», - підкреслив посол.

Посольство України перебуває в тісному контакті з представниками релігійних громад з метою обговорення та узгодження питань, пов’язаних зі цьогорічним паломництвом на могилу Цадика Нахмана в Умань.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА