12:12 27.07.2021

Київ єдиний в Україні виконує планові показники вакцинації проти COVID-19 - заступник мера

2 хв читати
Київ єдиний в Україні виконує планові показники вакцинації проти COVID-19 - заступник мера

Київ лідирує за кількістю прищеплених проти коронавірусної інфекції COVID-19 і єдиний в Україні виконує планові показники з вакцинації, заявила депутат Київської міської ради від партії "УДАР Віталія Кличка", заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

"Київ - єдиний регіон, який виконує планові показники з вакцинації проти COVID-19 і показує найкращі результати в Україні за кількістю прищеплених. З початку 5-го етапу вакцинації, що стартував 23 липня, щепитися можуть усі охочі, обравши найближчий пункт або центр масової вакцинації", - написала Старостенко на своїй сторінці у Facebook.

Депутат зазначила, що за минулу добу столичні медики зробили 24 тис. 701 щеплення, за минулий тиждень у столиці вакциновано 122 тис. 613 осіб, а загалом із початку прищеплювальної кампанії зроблено більше ніж 745 тис. щеплень. Повністю імунізовані понад 245 тис. киян.

"Вакцинація проти COVID-19 - єдиний спосіб захистити себе і своїх близьких від тяжкого перебігу хвороби. Адже сьогодні у Європі та Україні поширюється штам "дельта", який більш заразний та агресивний. Тому закликаємо киян не зволікати і вакцинуватися. А тим, хто вже вакцинувалася, - щиро дякуємо за відповідальне ставлення не тільки до власного здоров'я, а й до здоров'я оточуючих. Окрема подяка нашим медикам, які з початку прищеплювальної кампанії працюють майже без вихідних, щоб уберегти киян і прищеплювати якомога більше охочих", - резюмувала Старостенко.

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявляв, що з 21 липня в столиці щеплення проти COVID-19 можуть зробити всі охочі, вакцини на вибір - CoronoVac/Sinovac Biotech або Spikevax Moderna.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА