17:02 27.07.2021

Асоціація міст України прийняла до свого складу 45 громад

1 хв читати

Київ. 27 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Асоціація міст України, яку очолює київський мер Віталій Кличко, поповнилася 45 новими членами, повідомляє прес-служба АМУ у вівторок.

Зазначається, що під час Українського муніципального форуму відбулося засідання правління Асоціації міст України, за результатами якого в АМУ прийняли ще 45 нових членів. Отже, кількість членів асоціації збільшилася до 941 громади.

"Те, що до нас приєднується дедалі більше громад, означає, що позиція місцевого самоврядування звучатиме ще потужніше", - зазначив голова АМУ Віталій Кличко.

Він подякував представникам громад та учасників форуму за співпрацю і спільні зусилля, яких усі разом докладають в обстоюванні інтересів місцевого самоврядування.

"Багато важливих для жителів громад питань покладено сьогодні на плечі місцевої влади. Складно? Так. Але переконаний: разом ми все подолаємо. Тому що на нас із вами відповідальність перед людьми, які нас обрали", - наголосив столичний мер.

В АМУ повідомляють, що на засіданні правління також обговорили пропозиції щодо спільних дій органів місцевого самоврядування в питанні встановлення тарифів на послуги постачання теплової енергії та гарячої води та розглянули питання законодавчого врегулювання нагляду за органами місцевого самоврядування.

Джерело: https://auc.org.ua/novyna/na-zasidanni-pravlinnya-amu-v-odesi-za-uchasti-vysokopovazhnyh-zakordonnyh-gostey-bulo

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА