10:12 28.07.2021

Майже 65 тис. абітурієнтів отримали рекомендації на бюджет - Міносвіти

2 хв читати
Майже 65 тис. абітурієнтів отримали рекомендації на бюджет - Міносвіти

Міністерство освіти і науки України заявляє, що майже 65 тисяч абітурієнтів отримали рекомендації на бюджет.

"28 липня в електронних кабінетах на сайті https://vstup.edbo.gov.ua з'явилися рекомендації для зарахування на бюджет до закладів вищої освіти. Усього їх отримали 64 тис. 976 вступників на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного напряму). Розподіл місць відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення", - йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти.

Зазначається, що в електронних кабінетах вступники можуть дізнатися, чи отримали вони рекомендації на бюджет - навпроти відповідної заяви статус зміниться на "Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)".

Для зарахування на бюджет такі вступники мають подати до 18:00 2 серпня оригінали документів до університетів. Зарахування на бюджет відбудеться 9 серпня.

"Не пізніше ніж 19 серпня здійснюватиметься переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення і на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, зарахованих на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб на основі повної загальної середньої освіти", - йдеться в повідомленні.

У тих абітурієнтів, які не отримають ніякої рекомендації на бюджет 28 серпня, статус навпроти всіх заяв залишиться "Допущено до конкурсу". Всі ці заяви автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

Терміни прийому оригіналів документів на контракт визначає сам виш, але не пізніше ніж 30 вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА