15:31 28.07.2021

У літаку, який упав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє іноземців

1 хв читати
У літаку, який упав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє іноземців

Поліцейські в Івано-Франківській області встановлюють обставини падіння спортивного літака моделі WT-10 Advantic у селі Шепарівцях Коломийського району, внаслідок чого загинули чотири людини.

"До чергової частини о 13:40 надійшло повідомлення про те, що в селі Шепарівцях Коломийського району на приватний будинок упав спортивний літак. Унаслідок загинув пілот і три пасажири. На момент аварії в будинку, який загорівся, людей не було. За попередньою інформацією, на борту перебували пілот, житель Прикарпаття, і троє пасажирів-іноземців", - ідеться в повідомленні на сайті поліції Івано-Франківської області.

Зазначається, що наразі на місці інциденту працюють слідчо-оперативна група обласної поліції, експерти-криміналісти та інші екстрені служби, встановлюють усі обставини аварії.

За результатами першочергових слідчих дій буде ухвалено рішення про правову кваліфікацію події.

За даними місцевих ЗМІ, загинув професійний льотчик, інструктор і співвласник аеродрому малої авіації в Коломиї Ігор Табанюк.

Як повідомлялося, в Івано-Франківській області на приватний житловий будинок упав спортивний легкомоторний літак, унаслідок загинули чотири людини, що перебували всередині транспортного засобу, повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій у середу.

"28 липня близько 13:40 поблизу с. Шепарівців Коломийського району сталося падіння легкомоторного спортивного літака на приватний житловий будинок із подальшим горінням, унаслідок чого чотири людини загинули", - йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА